Sunday, February 26, 2017

HolidayTent: Safari tent op Camping Palamos

HolidayTent biedt safaritent verhuur voor uw gemak. De tent is geschikt voor 4 personen en biedt veel comfort voor uw gezin. Het heeft een houten veranda en 2 slaapkamers. Het komt ook met een aparte tent voor het koken, een overdekt terras en een veranda, een volledig uitgeruste keuken, electriciteit en verlichting, comfortabele matrassen, en vrijwel alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze kampeervakantie.

Camping Costa Brava
Safarietent huren op een Camping Costa Brava

Wat te doen op Camping Palamos Spanje 

Camping Benelux in Palamos is een gezellige, gezinsvriendelijke camping waar u kunt genieten van een heleboel mooie landschappen en spannende activiteiten.

Op de kindvriendelijke camping 

Mensen op de camping organiseren verschillende leuke activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. De kinderen kunnen spelen in het zwembad met gigantische opblaastoestellen, kijken naar flamenco shows en andere dansen, of deelnemen aan workshops met schminken, reuze bellen blazen, drummen, circus acts en nog veel meer. Er is genoeg animatie op de camping.

Kindvriendelijke camping Spanje
Kindvriendelijke camping Spanje

U vindt er ook pooltafels, tafelvoetbal, tafeltennis en schommels op verschillende punten op de camping. Als u wilt een hapje of gewoon ontspannen, kunt u langs de bar en het restaurant bevindt zich in de buurt van het zwembad waar er een gratis WiFi-hotspot.

Duiken 

De Palamos kustlijn is bekend om zijn onderwater wonderen, een van de vele redenen waarom mensen regelmatig terugkomen. Wees getuige van de schoonheid met uw eigen ogen door een bezoek te brengen aan een van de officiële duikplaatsen in La Llosa, Ullastres, en de Formigues eilanden. Met het oog op het mariene milieu te beschermen, hebben autoriteiten verordeningen vastgesteld die gemakkelijk toegang tot deze duikgebieden beperkt. Als zodanig heeft Camping Palamos een onderlinge overeenstemming met Anemone Diving Center, een duik bedrijf dat onder water reizen kan organiseren voor u en uw familie of vrienden. Als u een ervaren duiker bent, kunt u technische duiken uit voeren als u wilt. U kunt ook onderwater fotografieklassen volgen. Als u geen ervaring heeft in duiken, kunt u een 1-uur duik klas in het camping zwembad nemen. U wordt begeleid door FEDAS / FECDAS erkende instructeurs. Duikers moeten minstens 8 jaar oud.

Duiken in Spanje

Trips en Excursies 

Er is een breed scala aan recreatieve mogelijkheden in de buurt van Camping Palamos. Als je van de natuur en het landschap houdt , of dol bent op wandelen of mountainbiken, loop dan gewoon van de camping af geniet van het prachtige landschap. U kunt ook paardrijden of een quad-bike huren. Of ga op een ballonvaart of boottocht. Als u wilt clubben, bar-hoppen, of  winkelen, zijn er verschillende plekken voor deze activiteiten binnen een uur rijden van Camping Palamos.


No comments:

Post a Comment