Saturday, November 5, 2016

Tent in Spanje huren op een Glamping

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houd, kies dan voor uw glamping vakantie in Spanje voor de Ingerichte tent! De Ingerichte tent Spanje is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel.

De ingerichte tent op de Glamping

De Ingerichte tent is in Spanje in de regio Costa Brava te huren. Ontdek een avontuurlijke manier van glamping met een Ingerichte tent Spanje! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Spanje mee te maken.

U kunt bij ons voor een optimale kampeer vakantie voor het hele gezin in Spanje aan de Costa Brava een luxe tent huren. U huurt bij ons een volledig ingericht luxe tent op de camping El Delfin Verde in Spanje.
Onze splinternieuwe tenten zijn standaard volledig ingericht voor 5 personen (6e persoon meerprijs), voorzien van een woongedeelte met 3 afsluitbare slaapcabines en beschikken over een compleet ingericht keukengedeelte.Aan de Spaanse Costa Brava bevinden zich de meeste campings van alle Spaanse Costa's. Het is de meest noordelijk gelegen Spaanse kuststrook aan de Middelandse Zee. Natuurlijk gaat u voor het mooie weer en de brede zandstranden maar de stranddagen zijn mooi af te wisselen met bezoekjes aan mooie badplaatsen zoals Lloret de Mar en Blanes.

Laatstgenoemde heeft een schitterend historische centrum. Een dagje Barcelona zal bij de meeste vakantiegangers niet ontbreken op het programma. Lekker wandelen op de Ramblas of de Sagrada Familia bekijken.

Voor wie alles wil zien is de Barcelona City-Tour misschien een goed idee. Deze Hop-on Hop-off busdienst brengt u bij de mooise plekjes.

De Spaanse Costa Verde is zeker niet alleen geschikt voor de liefhebbers van een strandvakantie, de regio is bij uitstek geschikt voor een vakantie vol cultuur en natuur. Costa Verde betekent Groene Kust en dat is ook meteen het grote verschil tussen deze kuststreek en de overige Costa's.

Het is hier dan ook een stuk(je) koeler. In de regio vindt u prachtige plaatsjes en vissersdorpen, vaak nog met een oud centrum. Castropol is een mooi voorbeeld hiervan. In Avilés staat de kerk van Sabugo die dateert uit de dertiende eeuw en in Bilbao vindt u het Guggenheim Museum.

No comments:

Post a Comment